Innan ni kontaktar support, sök på vanliga frågor.
Välj i menyn eller klicka nedan:
https://www.inviso.se/vanliga-fragor/

Ange ert domännamn i ämnesraden vid e-postfrågor.

För frågor om webbhotellets inviso.se funktioner: support@inviso.se

Ekonomi, avtalsfrågor och uppsägningar skall skickas till: ekonomi@wbsab.se

För tekniska frågor om domänregistrering: support@domanregister.se

För andra allmänna frågor till företaget WBS Webbhotell AB: info@wbsab.se

För frågor om SmartSMS.se och SmartSMS.nu: support@smartsms.se

Telefon: Vår växel är öppen mellan 08:00 och 16:00 varje dag.

Undantag för vanliga helger och andra händelser.

Välj med knappval vilken typ av fråga du har.

Postadress:

WBS Webbhotell AB
Box 55157
501 14 Borås
Sweden